Opportunities

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

“SIGAL BUSINESS CENTER” Sh.p.k, shoqëri me aktivitet Investimi i kapitalit dhe i burimeve te tjera financiare, për blerje të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme, me qendër në Tiranë...

Kerkohet Specialist/e administrate

“Perspektiva të Reja” rishpall thirrjen për pozicionin e punës Specialist/e administrate https://www.swisscontact.org/…/Re-advertisement_Vacancy… Për më shumë informacion rreth rishpalljes së pozicionit dhe mënyrës së aplikimit, ju lutemi klikoni këtu. Afati...

Open Call for 5 participants + 1 young leader

📢 Open Call for 5 participants + 1 young leader!📢 🔸The program is a multi-day event aimed at fostering green skills and ecological awareness through the context of bicycling...

Thirrje për aplikim për Akademinë Politike 2023

THIRRJE PËR APLIKIMFondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen per aplikim për Akademinë Politike 2023, e cila ka si qëllim tё mbështesë dhe promovojë individët që janë të përfshirë ose duan...

One2One training course

⏰ One2One training course is still open for applications! ⏳ Hurry up, the deadline to apply is 01.09 (click here to apply). 👀 The 5-day training course will explore...

Koordinator Projektesh

📢Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) shpall njoftimin për vend vakant, për pozicionin e punës me këto specifika: ● 1 (Një) Koordinator Projektesh● Me kohë të plotë, 3 muajt e...

Subscribe to our newsletter

Follow us on social

Young Professionals Network (YPN) is a cooperative development platform composed of young professionals and different kinds of other entities, such as nonprofit organisations, youth organizations, business associations, freelancers, and businesses.

© Copyright 2024 Young Professionals Network. All rights reserved. Developed by Dora Kreative

Two columns
Vertical
Horizontal
Llogaritësi i Pagës
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Two columns
Vertical
Horizontal
Llogaritësi i Pagës
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart