Mirësevini në rrjetin më dinamik në shqipëri!

Call for applications

This call is directed to young people in Albania who like to learn more and get active about their elections in European comparison. Albanian stakeholders are currently undertaking an electoral reform process while also looking at future European integration. At the same time, civic space has been shrinking in Albania. Young voters are not sufficiently aware of the ongoing debates and of their opportunities to contribute to these processes. These factors combined indicate a need for enhanced civic education and young voter motivation ahead of the next parliamentary elections in 2021…

rRETH NESH

Rrjeti i Profesionistëve të Rinj (YPN) zyrtarisht u themelua në Janar 2020 nga një grup profesionistësh  të rinj, me eksperiencë profesionale në fusha të ndryshme si ekonomia, mediat sociale…

AKTIVITETE TE FUNDIT

EUROPEAN HUB

Rrjeti i Profesionistëve të Rinj vazhdon të qëndroj në vijën e parë të aktiviteteve që angazhojnë dhe bëjn bashk të rinj, profesionistë dhe qytetarë. Përfaqësuesja jonë…

QYTETARI.COM

Përfaqësues nga Rrjeti i Profesionistëve të Rinj (YPN) më 10 qershor morën pjesë në takimin online të organizuar nga Qëndresa Qytetare…

ADVOCATY ACTIVITY

Duke marrë shkas prej misionit dhe objektivave të YPN-së, përfaqësuesit e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj (YPN) u ftuan të ishin pjes aktive e takimit të organizuar në…

Aktivitete Rinore

nA GJENI Në HARTë

Ndrysho Gjuhen