Thirrje për aplikim për Akademinë Politike 2023

THIRRJE PËR APLIKIM
Fondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen per aplikim për Akademinë Politike 2023, e cila ka si qëllim tё mbështesë dhe promovojë individët që janë të përfshirë ose duan të përfshihen në sferën politike. Kjo akademi synon të ofrojë një mundësi unike për të përvetësuar njohuri dhe aftësi të reja përmes ndërveprimit me akademikë, ekspertë dhe aktorë politikë. Akademia Politike financohet nga Fondacioni Kalevi Sorsa dhe shpenzimet mbulohen nga organizatoret.

AFATI I APLIKIMIT: 31.08.2023

Për më tepër informacion rreth trajnimit dhe agjendës,
si dhe për të aksesuar link-un e regjistrimit ju ftojmë të klikoni këtu

Subscribe to our newsletter

Follow us on social

Young Professionals Network (YPN) is a cooperative development platform composed of young professionals and different kinds of other entities, such as nonprofit organisations, youth organizations, business associations, freelancers, and businesses.

© Copyright 2024 Young Professionals Network. All rights reserved. Developed by Dora Kreative