Kerkohet Specialist/e administrate

📣“Perspektiva të Reja” rishpall thirrjen për pozicionin e punës📣

➡️Specialist/e administrate

https://www.swisscontact.org/…/Re-advertisement_Vacancy…

📌Për më shumë informacion rreth rishpalljes së pozicionit dhe mënyrës së aplikimit, ju lutemi klikoni këtu.

Afati për pranimin e aplikimeve është 8 shtator 2023, në adresën e email-it: np.admin@swisscontact.org

📌“Perspektiva të Reja” zbatohet nga Swisscontact në bashkëpunim me TAG International, dhe financohet nga Qeveria Britanike nëpërmjet Ambasadës Britanike në Tiranë.

Subscribe to our newsletter

Follow us on social

Young Professionals Network (YPN) is a cooperative development platform composed of young professionals and different kinds of other entities, such as nonprofit organisations, youth organizations, business associations, freelancers, and businesses.

© Copyright 2024 Young Professionals Network. All rights reserved. Developed by Dora Kreative