Blog

Securing tomorrow: The crucial role of NATO under the loop of young professionals

“Cooperation, Security, and Values: NATO in a Changing World” was the topic of The Annual Forum of Young Professionals 2023 which was held recently in Tirana — Albania, by YPN (Young Professionals Network) with the support of NATO Public Diplomacy Division and the U.S. Embassy in Tirana. Institutional partner of this forum were the Defense

CONTINUE READING

Qëndrim Publik

Gjatë Javës së Integritetit, Rrjeti i Profesionistëve të Rinj është angazhuar në forma të ndryshme duke përfshirë tryezën e rrubmullakët me temë “Integriteti në punë: Më shumë vende pune miqësore për të rinjtë” në bashkëpunim me Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL , po ashtu dhe në Ditën Kombëtare të Rinisë dhe atë Ndërkombëtaren të të

CONTINUE READING

Të Rinjtë dhe të Drejtat në Punë – Raport Kombëtar

Për të aksesuar raportin klikoni këtu Ky raport kombëtar publikohet nga YPN në kuadër të iniciativës ‘‘Mundësi për Punë të Denjë: Profesionistët e Rinj Përfitojnë nga Kodi i Punës’’, që vjen në vazhdimësi të mungesave të identifikuara në terren dhe të nevojës për tu informuar më tepër për të drejtat dhe detyrimet në vendin e

CONTINUE READING

Call for Applications

Forum of Young Professionals 2023: ‘‘Cooperation, Security, Values: NATO in a Changing World’’ Background: The security situation in the Western Balkans remains an important issue for NATO. Recent policy discussions have emphasized the need for NATO to increase engagement with the Western Balkans to prevent potential conflicts and instability on its eastern flank. The Western

CONTINUE READING

Traction Hub

To open the Visibility Material click here

CONTINUE READING

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

“SIGAL BUSINESS CENTER” Sh.p.k, shoqëri me aktivitet Investimi i kapitalit dhe i burimeve te tjera financiare, për blerje të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme, me qendër në Tiranë njofton për 2 (dy) vende të lira pune si: ‘Specialist i Burimeve Njerëzore’ Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë: •Të ketë diplomë universitare në Fakultetin

CONTINUE READING

Kerkohet Specialist/e administrate

“Perspektiva të Reja” rishpall thirrjen për pozicionin e punës Specialist/e administrate https://www.swisscontact.org/…/Re-advertisement_Vacancy… Për më shumë informacion rreth rishpalljes së pozicionit dhe mënyrës së aplikimit, ju lutemi klikoni këtu. Afati për pranimin e aplikimeve është 8 shtator 2023, në adresën e email-it: np.admin@swisscontact.org “Perspektiva të Reja” zbatohet nga Swisscontact në bashkëpunim me TAG International, dhe financohet

CONTINUE READING

𝘾𝘼𝙇𝙇 𝙁𝙊𝙍 𝙋𝘼𝙍𝙏𝙄𝘾𝙄𝙋𝘼𝙉𝙏𝙎

Journey to the Core! A Study Visit Tirane, Albania 03-11 November 2023 We are glad to host a 7 full day Study Visit ‘Journey to the core ‘in the context of Erasmus + Programme in Tirane, Albania. Are you interesting in healthy and sustainable lifestyle? Do you want to know more about biodiversity and green

CONTINUE READING

Aplikim për konkurrim në projektin ‘Në Fshat 2’

Ky projekt emocionues synon të përzgjedhë studentë të motivuar dhe të talentuar të universitetit të vitit të tretë bachelor ose master me drejtime të ndryshme studimi për të bashkëpunuar me komunitetet lokale në zhvillimin e produkteve turistike novatore në disa prej fshatrave të përzgjedhur në Shqipëri Për të aplikuar ju lutemi klikoni këtu

CONTINUE READING

Policy Recommendations Document

For Albanian version click here For English version click here

CONTINUE READING

Subscribe to our newsletter

Follow us on social

Young Professionals Network (YPN) is a cooperative development platform composed of young professionals and different kinds of other entities, such as nonprofit organisations, youth organizations, business associations, freelancers, and businesses.

© Copyright 2024 Young Professionals Network. All rights reserved. Developed by Dora Kreative

Two columns
Vertical
Horizontal
Llogaritësi i Pagës
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Two columns
Vertical
Horizontal
Llogaritësi i Pagës
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart