Kerkohet Specialist/e administrate

“Perspektiva të Reja” rishpall thirrjen për pozicionin e punës Specialist/e administrate https://www.swisscontact.org/…/Re-advertisement_Vacancy… Për më shumë informacion rreth rishpalljes së pozicionit dhe mënyrës së aplikimit, ju lutemi klikoni këtu. Afati për pranimin e aplikimeve është 8 shtator 2023, në adresën e email-it: np.admin@swisscontact.org “Perspektiva të Reja” zbatohet nga Swisscontact në bashkëpunim me TAG International, dhe financohet

CONTINUE READING

𝘾𝘼𝙇𝙇 𝙁𝙊𝙍 𝙋𝘼𝙍𝙏𝙄𝘾𝙄𝙋𝘼𝙉𝙏𝙎

Journey to the Core! A Study Visit Tirane, Albania 03-11 November 2023 We are glad to host a 7 full day Study Visit ‘Journey to the core ‘in the context of Erasmus + Programme in Tirane, Albania. Are you interesting in healthy and sustainable lifestyle? Do you want to know more about biodiversity and green

CONTINUE READING

Aplikim për konkurrim në projektin ‘Në Fshat 2’

Ky projekt emocionues synon të përzgjedhë studentë të motivuar dhe të talentuar të universitetit të vitit të tretë bachelor ose master me drejtime të ndryshme studimi për të bashkëpunuar me komunitetet lokale në zhvillimin e produkteve turistike novatore në disa prej fshatrave të përzgjedhur në Shqipëri Për të aplikuar ju lutemi klikoni këtu

CONTINUE READING

Policy Recommendations Document

For Albanian version click here For English version click here

CONTINUE READING

Open Call for 5 participants + 1 young leader

📢 Open Call for 5 participants + 1 young leader!📢 🔸The program is a multi-day event aimed at fostering green skills and ecological awareness through the context of bicycling while utilizing the opportunities provided by the Erasmus+ Programme. 🚴🏽‍♂️🚴🏼‍♀️ Over the course of eight days, participants will engage in a series of workshops, activities, and

CONTINUE READING

Thirrje për aplikim për Akademinë Politike 2023

THIRRJE PËR APLIKIMFondacioni Qemal Stafa shpall thirrjen per aplikim për Akademinë Politike 2023, e cila ka si qëllim tё mbështesë dhe promovojë individët që janë të përfshirë ose duan të përfshihen në sferën politike. Kjo akademi synon të ofrojë një mundësi unike për të përvetësuar njohuri dhe aftësi të reja përmes ndërveprimit me akademikë, ekspertë

CONTINUE READING

One2One training course

⏰ One2One training course is still open for applications! ⏳ Hurry up, the deadline to apply is 01.09 (click here to apply). 👀 The 5-day training course will explore the one-on-one relationship with young people when supporting their learning in youth work activities. 🎯 By taking part in the course you will also have the

CONTINUE READING

Koordinator Projektesh

📢Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) shpall njoftimin për vend vakant, për pozicionin e punës me këto specifika: ● 1 (Një) Koordinator Projektesh● Me kohë të plotë, 3 muajt e parë në provë konform Kodit të Punës 📩Të interesuarit të dërgojnë brenda datës 10 Shtator 2023, në adresen tonë elektronike office@ahc.org.al dokumentacionin e kërkuar në thirrje.

CONTINUE READING

National roadmap of youth transition from school to labour market

For English publication click here For Albanian publication click here

CONTINUE READING

Subscribe to our newsletter

Follow us on social

Young Professionals Network (YPN) is a cooperative development platform composed of young professionals and different kinds of other entities, such as nonprofit organisations, youth organizations, business associations, freelancers, and businesses.

© Copyright 2024 Young Professionals Network. All rights reserved. Developed by Dora Kreative